ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ GENOSOPHY®

Με σκοπό να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες προδιαθεσικής γονιδιωματικής που θα καθοδηγούσαν εξατομικευμένες παρεμβάσεις υγείας και ευεξίας, και έχοντας ως σύμμαχο το ισχυρό ερευνητικό της υπόβαθρο στη Μοριακή Βιολογία και τη Γενετική, η Καλλιόπη Γκούσκου δημιούργησε την εταιρεία Εμβιοδιαγνωστική το 2015 με όραμα την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση πολυπαραγοντικών νοσημάτων.

Τα διατροφογενετικό τεστ GENOSOPHY® είναι τo πρώτο προϊόν της Εταιρείας και αποσκοπεί στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής και τρόπου ζωής και στην αποτελεσματικότερη παρέμβαση σε μεταβολικά νοσήματα όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης. 

Το προϊόν αρχικά βασίστηκε σε επιστημονικές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά αλλά σήμερα βασίζεται και σε ειδικούς ανατροφοδοτούμενους αλγόριθμους πρόβλεψης που έχει αναπτύξει η εταιρεία Εμβιοδιαγνωστική σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιολογίας-Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής και υγείας, η Εμβιοδιαγνωστική αρχικά συνεργάστηκε με μια μικρή ομάδα διαιτολόγων η οποία ξεκίνησε να παρέχει εξατομικευμένες διατροφικές συστάσεις βασιζόμενες στη γενετική πληροφορία. Σήμερα η ομάδα αυτή αποτελείται από ένα εκτεταμένο δίκτυο διαιτολόγων και επιστημόνων υγείας, το GENOSOPHY® Network, που αξιοποιώντας την γενετική πληροφορία μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και τρόπου ζωής.

Ζήσε και θρέψε το σώμα σου με βάση το DNA σου!